Webové stránky

+420 605 898 007

Tvorba stránek      Tvorba stránek       Výroba webových stránek

Výroba webových stránek

Tvorba stránek Chabera

Tvorba stránek Chabera

Chabera Webdesign Studio nabízí tvorbu webových stránek jako součást řešení v oblasti internetových služeb pro všechny typy společností, organizací i jednotlivců.

Velikost, či obchodní povaha zákazníka nehraje roli. Kvalitní webdesign a stránky vytvořené naší firmou je samozřejmostí. Tvorba webových stránek je naší hlavní náplní více než dvacet let.

Jaké mohu dostat stránky?

Jaké mohu dostat stránky?

Vytváříme webové stránky na míru od jednoduchých, až po internetový obchod - eshop, on-line elektronické katalogy, webové aplikace na zakázku. Základem pro tvorbu stránek, je náš vlastní publikační systém II. generace PS2-365 (publikační - redakční sytém CMS). Naše produkce je v drtivé většině postavena právě na tomto systému zaručující kvalitu, funkčnost, stabilitu a případnou rozšiřitelnost do budoucna.

Design stránek

Design stránek

Navrhneme grafický design (vzhled stránek) podle Vašich zaběhnutých firemních barev, či vytvoříme úplně novou grafickou identitu Vašich stránek, zajistíme webhosting na našich vlastních serverech, zaregistrujeme, nebo převedeme internetovou doménu druhého řádu (www.vasefirma.cz), optimalizaci stránek pro vyhledávače SEO. Při samotné tvorbě webových stránek budete mít možnost sledovat jejich vznik na dočasné pracovní vývojové url adrese a případně sdělovat korektury.

Kolik budou stránky stát?

Kolik budou stránky stát?

Výroba stránek je specifickou záležitostí pro každého klienta, není tedy možné určit cenu, pokud ještě neznáme rozsah samotné zakázky. Rádi Vaší zakázku naceníme dle požadovaného rozsahu, nacenění je zdarma a nezávazné.

Dlouhodobá spolupráce

Dlouhodobá spolupráce

Abychom dokázali poskytnou opravdu kvalitní služby, upřednostňujeme dlouhodobou spolupráci.

Co dál?

Co dál?

V případě zájmu volejte 605 898 007.. nebo použijte formulář níže. Vaše Webdesign Studio Jiří Chabera.

    Kontaktní formulář   (z kategorie: Výroba webových stránek)






    Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle GDPR

    Položky formuláře označené hvězdičkou jsou povinné (*)