Fotoslužby

+420 605 898 007

Tvorba stránek      Tvorba stránek       Fotoslužby

Profesionální fotoslužby

Vzhled prodává. I fotka z mobilu může být ok, ale..  
Pokud nejste spokojeni s foty na Vašich stránkách, nabízíme naše fotoslužby určené pro získání kvalitních fotografií pro Vaše stránky, které tak okamžitě získají lepší celkový vzhled a více tak zaujmou návštěvníky, potažmo případné zákazníky. Stále platí, že lidé nakupují očima. Kvalitní a hezké foto výrazně zvyšuje celkovou kvalitu a vzhled Vašich stránek. Razíme totiž myšlenku, že hlavní design stránek mají tvořit produktová, či referenční fota.

Co fotíme?
Fotíme interiéry i exteriéry, firemní prostory, fotky zboží do eshopu, referenční fota Vašich zakázek, stavební objekty, domy, vybavení domů, ploty, zahrady, koupelny, automobily a řadu dalších referenčních objektů.
Vyrábíme virtuální prohlídky, včetně jejich výroby a umístění do (Vašich) webových stránek, tedy jejich kompletní výroba a zpracování.

Co nefotíme?
Svatby, firemní večírky, společenské, sportovní a jiné akce, portrétní fotografie, oči.

Čím fotíme?
Používáme foto vybavení převážně značky Canon včetně příslušenství. Fotoaparáty typu zrcadlovky + nové moderní bezzrcadlovky a objektivy Canon + kvalitní filtry LEE, Hoya, B+W a profi příslušenství - stativ GITZO řady systematic, kulová hlava GITZO, panoramatická hlava Nodal Ninja s pokročilým krokovacím rotátorem.

Kolik vás bude focení stát?
Ceník focení nelze stanovit univerzálně. Záleží na mnoha vstupních faktorech, vzdálenost, místní podmínky a dokončovací úpravy fotek na PC (postproces).

    Kontaktní formulář   (z kategorie: Fotoslužby)






    Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle GDPR

    Položky formuláře označené hvězdičkou jsou povinné (*)